2021-03-29 16:40:01• hírek • Szatmár.ro

Egy művészcsoport megalkotta a Sátán Cipőjét – emberi vér is van a talpában

Az amerikai rapper, Lil Nas X és az MSCHF művészcsoport alkotta meg és dobta piacra a Sátán Cipőjét, ami gyakorlatilag egy átalakított Nike Air Max 97-es.

A cipő fekete, vörös dekorációkkal, pentagrammal, fordított kereszttel, a talpában pedig vörös festékkel és egy csepp emberi vérrel. Stílszerűen 666 darabot adtak ki belőle és – szintén stílszerűen – 1018 dollárba kerül, ami Lukács evangéliumának 10:18-as versére utal: „Láttam a Sátánt villámként leesni az égből”
 

A Nike természetesen elzárkózott ettől a rendhagyó változattal és közleményben jelentették ki: közük sincs ehhez a variációhoz.


Az MSCHF 2019-ben megalkotta Jézus Cipőjét is, szintén a Nike Air Max 97 átalakításával, amelyen dekorációként egy kereszt volt látható, a talpában pedig a Jordán folyóból származó szentelt víz volt.


A művészek adtak már el 1,3 millió dollárért olyan laptopot, amelyen a világ legveszélyesebb számítógépes vírusaival volt megfertőzve, illetve szétszabdaltak már négy Hermes Birkin táskát is, hogy abból szandálokat gyártsanak. A méregdrága táskákból készült szandálok párját 34 és 76 ezer dollár közötti áron adták el.   

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: